header2.1

Plakkeninstructies

De sticker bestaat uit drie lagen: 1. Het rugvel (achtervel) 2. De sticker zelf 3. De semitransparante (wolkachtige) applicatiefolie

Het plakken van de sticker kunt u met een rakel of spatel doen of met een stukje plastic zoals bijv. een bankpasje.

1. Leg de sticker op een glad oppervlak en wrijf stevig over de applicatiefolie daar waar de sticker zit (zo blijft de sticker beter aan de applicatiefolie zitten).

2. De folie met stukje schilderstape op de juiste positie aan de bovenkant vastplakken als scharnier.

3. De folie om het scharnier terugslaan en het rugvel tot aan het scharnier losmaken en verwijderen. Klap de sticker om naar boven en verwijder het rugvel aan de achterzijde.

4. Klap de sticker voorzichtig terug, maar plak hem nog niet vast. Laat de sticker niet op de ondergrond vallen! Wrijf met de hand, een doek of een bankpas de sticker stevig vast. Begin in het midden van boven naar beneden te wrijven. Wrijf vervolgens vanuit het midden de linker- en de rechterkant vast.

5. De tape er gelijkmatig aftrekken.

6. Verwijder de applicatiefolie van de sticker. Let goed op dat de letters niet meekomen met de folie. Mocht dit toch gebeuren, plak de folie dan voorzichtig een stukje terug en wrijf de sticker nogmaals goed aan. Laat eventueel de sticker een tijdje zitten om de lijm de kans te geven goed te hechten.

7. Eventuele luchtbelletjes kunt u met een speld doorprikken en weg wrijven. Na enkele dagen is de sticker goed aan de ondergrond gehecht.

We raden aan de stickers en raamfolies binnen 3 weken na ontvangst te plakken om het beste resultaat te krijgen. Ooh na ontvangst kunt u ze het beste alvast afgerold bewaren dus niet opgerold in verpakking laten zitten.

Nieuwsbrief
Zoeken
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN