nieuw logo 2020 definitief 750x300px

Raamfolie Arabisch 2 ACTIE

Raamfolie Arabisch 2
Raamfolie Arabisch 2
19.95
InStock
Levertijd: 5 tot 15 werkdagen*
Breedte (moet binnen de maat vallen)
Hoogte (moet binnen de maat vallen)
Het exacte formaat van uw raam in CM:

  LANGE LEVENSDUUR  EENVOUDIG AANBRENGEN

Meet uw raam op, selecteer het formaat waar uw raamafmeting binnen valt.
​Geef daarna nog eens het exacte formaat van uw raam door, dan maken wij de folie op de ingevoerde maat.

PRODUCTOMSCHRIJVING RAAMFOLIE 

Raamfolie voor een rond raam is een matte, melkglas raamfolie, die de lichtinval intact houdt en tegelijkertijd een zekere privacy geeft.

  • Materiaal: semi- transparante folie met zandstraaleffect van professionele kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
  • Kleur: melkglas, zandstraaleffect.
  • Kwaliteit: mat en soepel vinyl en door de permanente lijmlaag een lange levensduur. Filtert 88% UV straling.
  • Extra: voorzien van applicatiefolie zodat u de raamfolie eenvoudig kunt aanbrengen, tevens zal een duidelijke plakinstructie worden meegeleverd.
  • Toepassing: op ruiten (etalage, kantoor, winkel, keuken, badkamer, werkruimte, spiegel, glazen pui, douche, voordeur, etc.), ideaal te gebruiken op plekken waar privacy gewenst is.

MAKKELIJK ZONDER LUCHTBELLEN TE PLAKKEN

Onze raamfolie is van hoge professionele kwaliteit wat makkelijk zonder luchtbellen te plakken is. De raamfolie is voorzien van een zelfklevende lijmlaag die u door middel van water gemakkelijk vast kunt plakken. De eventuele gewenste afbeeldingen of tekst worden rondom uitgesneden in de raamfolie. Vervolgens worden alle onderdelen die niet in het ontwerp voorkomen handmatig verwijderd en zal de raamfolie worden voorzien van applicatiefolie zodat u het ontwerp eenvoudig kunt aanbrengen.

Tekst

Wij nemen de eventuele tekst exact over zoals deze ingevoerd is in de tekstbox “Vul uw tekst in” Denk hierbij aan hoofdletters, interpunctie- en spatie gebruik. Tekst breedte is gelijk aan ontwerp. De hoogte is afhankelijk van het aantal letters, tekens en of er gebruik wordt gemaakt van hoofdletters, interpunctie- en spatie. Bij meer tekst is de hoogte van de tekst lager.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN